-
Mateřský kvásek
-
Podestýlková vejce
-
Náplň vanilky z Madagaskaru
-
Bez obsahu alkoholu
-
Obsah hrachové bílkoviny - zdroj bílkovin
K výrobě této vynikající italské klasiky se používá těsto z mateřského kvásku s přírodními kvasnicemi namísto chemických přísad a bohatý krém s vanilkovou příchutí ze vzácných bourbon lusku z Madagaskaru. S každým soustem jemného, aromatického a chutného pečiva cítíte nádech italské tradice.
Ingredience
PŠENIČNÁ mouka, rostlinné oleje a tuky (palmový, slunečnicový), cukr, KVÁSEK (PŠENIČNÁ mouka, voda), glukózo-fruktózový sirup, vejce nosnic v halách (5,2%), palmový olej, sušené odtučněné MLÉKO, ŽLOUTEK Z VAJEC nosnic v halách (1,5%), pivovarské kvasnice, pasterované plnotučné MLÉKO, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin; přírodní aromata, jedlá sůl, zahušťovadlo: pektiny; aromata, konzervant: sorban draselný; extrakt z vanilkových bobů. Může obsahovat SÓJOVÉ BOBY, SKOŘÁPKOVÉ PLODY a HOŘČICI. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1753 kJ / 419 kcal |
Tuky | 22 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g |
Sacharidy | 47 g |
z toho cukry | 19 g |
Vláknina | 1,7 g |
Bílkoviny | 6,7 g |
Sůl | 0,49 g |
Objem balení | 50 g |