Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo! Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo!

Podzimní koláč

Co říkáte na takový úžasný podzimní koláč?




Postup: Těsto Vajíčka vyšleháme do pěny se špetkou soli. Po 4-5 minutách postupně přidáváme zbývající ingredience. Těsto vylejeme do předem vymazané formy a pečeme na 170°C 20-25 minut.

Krém Vyšleháme ricottu a tvaroh, z nichž vylejeme nadbytečnou tekutinu, s cukrem a zbývajícími ingrediencemi, případně můžeme přidat tuhý krémový protein. Přemístíme do cukrářského pytlíku a dáme vychladit.

Ovocná náplň Dýni uvaříme a společně s mandarinkami rozmixujeme na pyré. Přidáme cukr a uvaříme hustou marmeládu, do které přidáme pektin nebo agar podle návodu.

Po upečení korpus rozdělíme na dvě poloviny, spodní potřeme marmeládou, naplníme polovinou krému a přikryjeme druhou polovinou. Tu stejně potřeme marmeládou a ozdobíme zbývajícím krémem, ořechy, skořicí a samozřejmě karamelovým proteinem X-cream.

Ingredience: Těsto 170 g polohrubá mouka 1 lžička kypřicí prášek 30 g kakao 6 lžic kokosový olej 6 lžic pomerančová šťáva 4 ks vajíčko 180 g třtinový cukr Špetka soli

Krém Kůra pomeranče 250 g ricotta 200 g jemný tvaroh Skořice 80 g třtinový cukr 2 lžíce karamelový protein X-cream

Ozdoba Karamelový Protein X-cream Ořechy

Ovocný vklad 1 lžička pektin/agar 1 konzerva sterilizovaných mandarínek Přibližně ¼ dýně hokkaido (Lze nahradit dýňovou marmeládou nebo jinou podle chuti)

Dobrou chuť!