Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo! Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo!

Buďme solidární – každá pomoc se počítá

Myslíme na hrdiny dnešních dní a nejsou nám lhostejní. Nasazují své životy a často bojují až do úplného vyčerpání, aby pomohli druhým. Proto jsme se rozhodli zapojit a pomoci také. Darovali jsme celkem 38 648 tyčinek do devíti nemocnic a záchranářských zařízení na Slovensku a v Čechách.

Současná situace se dotkla již pravděpodobně každého z nás. Někoho v menší, jiného ve větší míře. Zápasíme zde proti velkému nepříteli, který za sebou nechává obrovskou spoušť. Jak mu čelit? Jedině ústupem. Druhou variantou je pomoc těm, kteří to skutečně v dnešních dnech potřebují ještě mnohem více, než kdy jindy.

Mluvíme o lékařích pečujících o těžce nemocné pacienty. Mluvíme o zdravotních sestrách, které jsou desítky hodin přesčasů k dispozici, odebírají vzorky a pomáhají všude, kde mohou. A o všem zdravotnickém personálu bojujícím se zákeřnou chorobou.

My v Max Sport nechceme jen nečinně sedět a přihlížet této tragédii. Chceme být silní, odvážní a pomoci těm, co to skutečně potřebují. Přispět naší kapkou radosti. Všichni zdravotníci pracují dlouhé hodiny, někdy s minimálními přestávkami či možností jít se najíst. Vzhledem k tomu nám napadla myšlenka produktové podpory v podobě našich nejlepších tyčinek VIBE.

Právě ty nejen sportovci využívají ve chvílích, kdy nemají prostor a čas na jiné jídlo. Dostatečně je zasytí a dodají jim energii do dalšího výkonu. Mohou následně dále pomáhat, zachraňovat a šířit pozitivní energii směrem k pacientům. A to je přesně to, co momentálně tito lidé potřebují.

Když už pomáhat, tak pořádně

Nechtěli jsme však jen náhodně vybírat jednu nemocnici, jejíž pomůžeme. Bylo by to nefér vůči ostatním a sami bychom se necítili čestně. Rozhodli jsme se tedy obdarovat čtyři nemocnice na Slovensku a pět nemocnic, respektive zdravotnických zařízení, v České republice. Celkově tedy bylo distribuováno téměř 40 000 kusů tyčinek.

“Od počátku vzniku společnosti se snažíme zapojovat do různých aktivit charitativního či podpůrného typu. Nám samým v soukromých životech je to vlastní a vzhledem k tomu, že máme nyní příležitost, rozhodli jsme se pomoci i našim zdravotníkům. Vždyť kdo jiný si to momentálně více zaslouží, než oni. Jsem rád, že jsme mohli podpořit tolik zdravotnických zařízení a věřím, že jim naše produkty padnou na užitek,” řekl jeden z jednatelů společnosti Max Sport, Martin Poledna.

Tato podpora se může zdát pro někoho velká, pro jiné bude zase malá, ale udělali jsme vše, co je momentálně v našich silách. Každý jeden z nás ví konat dobro, jen musí sám chtít. A právě současná situace by měla více lidí spojovat, než rozdělovat. Ať jsme tedy dobrým vzorem i pro ostatní. Pokud máme možnost pomoci, byť jen svému staršímu sousedovi, udělejme tak prosím. Sami nevíme, kdy budeme tu pomoc potřebovat MY SAMI.