Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo! Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo!

Italská tradice.
Všechno to začalo snem cukráře Ruggera Bauliho, který s nezastavitelným odhodláním a vizionářským pohledem odstartoval příběh, který trvá více než 100 let vynikající cukrářské tradice.
Těsto Bauli a tajemství jeho kvality pochází z malé cukrárny ve Veroně. Právě zde se Ruggero naučil tajemství cukrářského umění, včetně používání mateřského kvásku, který je dodnes srdcem Bauliho výrobků. V roce 1922, s vášní a oddaností, otevřel svoji první dílnu s obchodem, která se stala první cukrárnou ve městě.

Nejvzácnější ingrediencí v našich receptech je náš mateřský kvásek.
Originální, pečlivě pěstovaný a uchovávaný se stejnou vášní více než 100 let. Mateřský kvásek je přirozeně fermentované těsto, které vyžaduje čas a péči a dodává našim výrobkům autentickou a jedinečnou chuť. Ať už je vaším oblíbeným produktem od Bauli cokoli, každé sousto vám přináší nadčasovou chuť, tradici lahodnosti, která vás znovu a znovu potěší.

Kouzlo italského cukrářského umění.

Vždy jsme pracovali s láskou, abychom vytvořili jedinečné a nezaměnitelné výrobky, které vyprávějí dlouhý příběh oddanosti a zkušeností. Náš recept? Vybíráme pouze kvalitní suroviny a dáváme jim veškerý potřebný čas. Závazek a kreativita se postarají o zbytek, neustále zdokonalujíc to nejlepší z italského cukrářského umění.

Bauli je hrdé na kombinaci dovedností domácích receptů s nejmodernější technologií. Přinesly tak na náš stůl autentické italské pečivo. S ohledem na tradice a staré recepty se výrobky Bauli vyrábějí z nejkvalitnějších surovin. Základním principem rodiny Bauli byla vždy vášeň pro pečení.

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo

Potřebujete pomoc?

Máte problémy s nákupem? Máte dotazy, nemůžete provést objednávku, zdají se vám ceny vysoké? Pokud budete potřebovat s čímkoli pomoci, rádi vám pomůžeme. Stačí zanechat svůj e-mail a poznámku.