Italská tradice.
Všechno to začalo snem cukráře Ruggera Bauliho, který s nezastavitelným odhodláním a vizionářským pohledem odstartoval příběh, který trvá více než 100 let vynikající cukrářské tradice.
Těsto Bauli a tajemství jeho kvality pochází z malé cukrárny ve Veroně. Právě zde se Ruggero naučil tajemství cukrářského umění, včetně používání mateřského kvásku, který je dodnes srdcem Bauliho výrobků. V roce 1922, s vášní a oddaností, otevřel svoji první dílnu s obchodem, která se stala první cukrárnou ve městě.
Nejvzácnější ingrediencí v našich receptech je náš mateřský kvásek.
Originální, pečlivě pěstovaný a uchovávaný se stejnou vášní více než 100 let. Mateřský kvásek je přirozeně fermentované těsto, které vyžaduje čas a péči a dodává našim výrobkům autentickou a jedinečnou chuť. Ať už je vaším oblíbeným produktem od Bauli cokoli, každé sousto vám přináší nadčasovou chuť, tradici lahodnosti, která vás znovu a znovu potěší.
Kouzlo italského cukrářského umění.
Vždy jsme pracovali s láskou, abychom vytvořili jedinečné a nezaměnitelné výrobky, které vyprávějí dlouhý příběh oddanosti a zkušeností. Náš recept? Vybíráme pouze kvalitní suroviny a dáváme jim veškerý potřebný čas. Závazek a kreativita se postarají o zbytek, neustále zdokonalujíc to nejlepší z italského cukrářského umění.