Znáte naše černé organické špagety z černých fazolí? Kromě toho, že obsahují hodně bílkovín, vlákniny a jsou bez lepku, ještě i výborně chutnají. Vyzkoušejte je v této skvělé kombinaci s parmazánovým krémem.
Na 1 porci budeme potřebovat:
50 g organických špaget z černých fazolí MaxSport
Hrst slaninky
2 žloutky
1 bílko
20 g nastrouhaného parmazánu
černý pepř, sůl podle chuti
Postup:
1. Slaninu osmahneme na pánvi, slaninu vyjmeme a pánev s výpekem odstavíme z ohně. V misce si rozmícháme žloutky, 1 bílko a nastrouhaný parmazán. Z druhého bílku si můžeme připravit mini bílkovou omeletu.
2. Uvařené špagety podle návodu přidáme přímo z vody na odstavenou pánev s výpekem ze slaniny a za stálého míchání přidáme žloutkovou směs, mícháme než dosáhneme krémovou konzistenci. Okořeníme pepřem, posypeme slaninou a ihned podáváme. Jako oblohu použijeme např. artyčoky, olivy, chilli.