Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo! Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo!

Inspirativní příběh Marcely Joglové: Nebojme se mluvit o svých problémech

Překonala zdravotní problémy a dnes jde na Olympiádu. Jsme hrdí, že jsme se mohli stát partnerem této úspěšné sportovkyně a podporovat ji ve snech, za kterými si musela projít trnitou cestou. Přečtěte si více v našem blogu.


Marcela se dostala na profesionální atletickou kariéru jen pár let dozadu. Musela totiž bojovat s nepříjemnostmi, nad kterými se nepodaří zvítězit každému. Deset dlouhých let ji trápila bulimie a navzdory různým metodám se jí nedařilo uspět.

Nakonec to však dokázala a její příběh je inspirující o to víc, že ​​se dala na atletiku, kterou od malička měla ráda. Chtěla se stát profesionálkou. Ale v té době jí nikdo nevěřil. Podceňování přicházelo z každé strany, ale ona to nevzdala, dva roky na sobě pracovala a na Mistrovství světa v Keni 2019 dokázala skončit dvacátá.

Ještě před pár lety by si ani nepomyslela, že by někdy mohla vůbec zaběhnout maraton a najednou byla mezi nejlepšími na světě. Motivace stále rostla ai přes výrazně menším zkušenostem oproti soupeřkám Marcela dokázala splnit limit a tento rok cestuje na Olympiádu.


Jsme hrdí, že můžeme podporovat takto inspirativního člověka. Během nejbližšího období se můžete těšit na řadu zajímavých společných aktivit, které pro vás chystáme. Přejeme jí v Tokiu hodně štěstí!

Celý Marcelin příběh si můžete přečíst i na webu Bez frází.