Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo! Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo!

Luštěninová rýže Max Sport jako alternativa ke klasické rýži? Proč ne! Obsahují skoro třikrát více bílkovin než klasická loupaná bílá rýže a mnohem méně sacharidů.

Hrách a čočka jsou luštěniny a patří mezi nejuniverzálnější a nejvýživnější dostupné potraviny. Luštěniny jsou nabité živinami. Mají nízký obsah kalorií, ale díky vláknině a bílkovinám se budete cítit sytý. Tělo využívá sacharidy v luštěninách pomalu, čímž poskytuje stabilní energii pro tělo, mozek a nervový systém. Jíst více luštěnin než součást zdravé výživy může pomoci snížit hladinu cukru v krvi a krevní tlak.

Luštěniny mají obvykle nízký obsah tuku a vysoký obsah vlákniny, kyseliny listové, draslíku, železa a hořčíku. Proto jsme se rozhodli přidat do našeho portfolia luštěninovou rýži. Max Sport Legume Rice – zelený hrášek a Max Sport Legume Rice – červená čočka. Obě tyto jednosložkové luštěninové rýže jsou dokonalou náhradou bílé rýže. Můžete ji podávat jako přílohu – nebo jednoduše uvařte stejně jako klasickou rýži – smíchejte s vaší oblíbenou omáčkou jak jste zvyklí dělat s klasickými těstovinami.

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo